CAMPING SICILIEN

Læs mere om Sicilien..

Hvorfor tage på camping på Sicilien?

Sicilien er en sand perle i sig selv, og her vil I uden tvivl få en fantastisk familieferie fyldt med afslapning og sjove oplevelser. Her er tre gode grunde til at vælge Sicilien som destination:

  • Unikke, rolige og betagende omgivelser
  • Lækre og gyldne sandstrande med krystalklart vand
  • Oplev den smukke verdensberømte vulkan, Etna

Vi kender Sicilien!

De blomstrende mandeltræer, det dejlige vejr, de smukke olivenlunde og den skønne duft af citron- og appelsinblomster er med til at danne rammen om en helt unik familieferie til fantastiske Sicilien. Med Via Holiday bestemmer I helt selv, om I vil flyve eller køre i bil til destinationen.

Populære campingpladser på Sicilien

Camping Marinello

Bo direkte til en smuk sandstrand ved landsbyen Oliveri og vær omgivet af idyl, unik natur og skønne udflugtsmuligheder. Vandet i bugten er helt lyseblåt og dejlig varmt, hvilket gør stranden helt ideel til børnefamilien. Hvis I er ønsker mere spænding, kan I prøve kræfter med surfing og dykning, og selv nybegyndere kan være med.

Camping El Bahira

Den store, moderne campingplads danner med sin fantastiske udsigt, det skønne poolområde og de smukke strande rammen om en fuldent familieferie langt væk fra hverdagens stress og jag. Her har I rig mulighed for at kombinere en afslappende ferie med spændende natur og kulturhistorie. Fra campingpladsen har I direkte adgang til en stenstrand med det klareste vand og en betagende udsigt over bugten.

Byer og seværdigheder

Catania

Catania har en lang og begivenhedsrig historie, og var i det 14. århundrede en af Italiens mest vigtige og blomstrende kunstneriske, politiske og kulturelle centre, og er i dag en af de vigtigste turistmæssige, økonomiske og uddannelsesmæssige centre på øen.

Palermo

Palermo er Siciliens turistmæssige, kulturelle og økonomiske hovedstad, og er en by, der er rig på kunst, musik, historie, mad og kultur. Det varme klima, de spændende attraktioner og seværdigheder, den berømte gastronomi og det pulserende natteliv tiltrækker år efter år en masse turister. Oplev bl.a. hyggelige restauranter og romanske, gotiske og barokke kirker, bygninger og pladser på en udflugt til fantastiske Palermo.

Kultur og klima på Sicilien

Vejr og klima

I sommermånederne juni, juli og august ligger den gennemsnitlige dagstemperatur typisk mellem 25 grader og 29 grader.

Mad, drikke og kultur

Pasta, pizza, risotto og is er uden tvivl ikke til at komme uden om, når I tager på ferie i Italien. I det italienske køkken benyttes desuden mozzarella, parmasan og gorgonzola i nogle af de fantastiske retter. På en ferie i Italien er det naturligvis også oplagt at smage på nogle af verdens bedste vine så som Amarone, Barolo, Chianti og ikke mindst Marsala, som er fra Sicilien.