CAMPING PUGLIA

Lær Puglia bedre at kende her…

Hvorfor skal jeres næste ferie gå til Puglia?

Nedenfor har Viaholiday listet, hvorfor Puglia er den ideelle feriedestination for hele familien.

  • Betagende kystlinje
  • Spændende byer og seværdigheder
  • Familievenlige campingpladser
  • Gastronomiske oplevelser

Drag til det sydlige Italien og oplev azurblåt hav, hvide sandstrande og malerisk landskab. Rejs med tilbage i tiden og bliv fascineret af antikkens kultur samt historie med et besøg på regionens mange slotte, kirker og borge. Når I rejser med Viaholiday, er det op til jer, om I vil rejse via bil eller fly på ferien.

Ferien til Puglia kan bestilles online her på siden eller via vores erfarne rejsekonsulenter for professionel ekspertise på 7010 4343.

Mest populære campingpladser i Puglia

Camping Village Internazionale 

Camping Village Internazionale er den ideelle campingplads for hele familien. Campingpladsen ligger ved San Menaio, og er med sit skønne poolområde, gode restauranter og utallige faciliteter – campingpladsen, der sørger for hele familien er underholdt. Et stenkast fra pladsen er der rig mulighed for at nyde solskinstimerne ved den dejlige strand, hvor I blot kan læne jer tilbage og suge ferieroen til jer på liggestolene.

Camping Interzaionale Manacore

På Camping Internazionale Manacore kan I nyde solen ved det enestående poolområde til synet af det azurblå hav og lyden af bølgernes sus. Familiens mindste kan suse ned ad vandrutsjebanerne, finde nye legekammerater i mini- og juniorklubben og more sig på legepladsen. Den aktive feriegæst kommer næppe til at kede sig på Camping Internazionale Manacore. Campingpladsen tilbyder morgengymnastik, udflugter på mountainbikes og latin-dans.

Interessante byer i Puglia

Bari

Midt i regionen ligger Puglias hovedstad, Bari. Den store havneby byder på historie og modernitet. I den gamle bydel, Citta Vecchia, vil I finde tætte middelaldergader, hyggelige restauranter og sjæl og historie. I hjertet af den gamle bydel og tæt på havet ligger Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola, som helt bestemt er et besøg værd for historieinteresserede. Blot køreturen fra Bari til Lecce langs kysten er anbefalesesværdigt.

Lecce

Denne interessante renæssanceby bliver med god grund kaldt sydens perle og er uden tvivl regionens mest charmerende by. Her er imponerende, historiske bygninger at finde i den gamle bydel, som sågar er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Barokkirken Santa Croce, den flotte plads, Palazzo Vecovile og et delvist udgravet romersk amfiteater er blot få af de mange seværdigheder, der er at udforske på jeres besøg i Lecce.

Regionens smukkeste strande samt specialiteter på menukortet

Puglias delikatesser

De gastronomiske oplevelser skal I glæde jer til, når I drager til den sydlige region. Puglia er Italiens største eksportør af olivenolie, hvilket bruges og smages i samtlige retter. Her er den tætte beliggenhed til Grækenland at mærke, når det kommer til menukortet. Italienske specialiteter inspireret af det græske køkken i form af mere lam, fisk og skaldyr, skal I prøve.

Nyd solen på Puglias smukke strande

I det sydlige Italien vil I møde en imponerende kyststrækning, som byder på brede strande for hele familien. I kan opleve krystalklart hav, gyldne sandstrande og fantastiske klipper. Regionens smukkeste strande findes i det sydligste Puglia i området Porto Cesareo, hvor det hvide sand og turkise vand bliver betragtet som Italiens svar på Maldiverne.