CAMPING MAGGIORE

Læs mere om Maggioresøen…

Hvorfor tage på camping ved Maggioresøen?

Campingpladserne i dette område bliver opdaget og genoplevet af mange danskere. Det populære rejsemål har selvfølgelig også massere af skønne kvaliteter:

  • Fantastiske faciliteter til sportsentusiaster
  • Betagende natur og smukke omgivelser
  • Hyggelige og charmerende byer
  • Lækkert og rent badevand

Vi kender Maggioresøen!

Maggioresøen er den mest berømte alpesø, og det er med god grund. Det skønne vand, de smukke strande og de fantastiske omgivelser er med til at damme rammerne om en fuldendt familieferie.

Find og bestil familiens næste campingferie til Maggioresøen online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning til jeres ferie.

Populære campingpladser ved Maggiosøen

Camping Lago Maggiore

Denne familievenlige campingplads ligger på den sydvestlige kyst af søen. Campingpladsen er en af områdets mest eftertragtede grundet dens høje kvalitet. Camping Lago Maggiore er rig på sportsfaciliteter samt udflugts- og afslapningsmuligheder.

Camping Isolino

Uanset om I ønsker at bruge ferien på afslapning eller at være aktiv, sørger Isolino for, at I nok skal føle, at ferien er en succes. Der er en masse faciliteter til at udøve forskellige sportsaktiviteter og I kan frit vælge om, I vil solbade ved enten poolen eller stranden, der kun ligger en kort gåtur fra campingpladsen.

Byer og seværdigheder ved Maggioresøen

Byen Arona

Arona ligger helt ud til søen. Byen stammer fra det 13. århundrede og har derfor en lang historie, hvilket kan opleves i byens mange seværdigheder. Her findes bl.a. også restauranter, barer og butikker.

Palazzo Borromeo a Isolabella-Stresa

Midt i Maggioresøen ligger denne smukke ø, hvor man kan komme langt væk fra hverdagens stress og jag.

Byen Verbania

Verbania kan siges at være områdets hovedstad. Det er den største by og her vil I ligeledes kunne finde restauranter, barer og butikker. Byens mest populære seværdighed er dens store, naturlige og idylliske have.

Villa Taranto

Villa Taranto er en stor og betagende have i Verbania, som uden tvivl er et besøg værd for natur- og blomsterelskere.

Kultur og klima ved Maggioresøen

Vejr og klima

Gennemsnitstemperaturen i forår- og efterårsperioden ligger på omkring 16-23 grader, og i sommerperioden ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 24-28 grader.

Mad, drikke og kultur

Ved Maggioresøen vil I kunne smage på alle Italiens skønne retter i sine hjemlige omgivelser. Det er her råvarerne er bedst, og derfor er de traditionelle pasta-, pizza- og risottoretter selvfølgelig ikke til at komme udenom. Derudover er der selvfølgelig også gode muligheder for at smage nogle af verdens bedste vine!