Velkommen til Camping Lanterna

Hvorfor vælge Camping Lanterna?

Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • God familieplads
  • Mange aktiviteter og faciliteter
  • Hund tilladt
  • Supermarked og restaurant

Vi kender Camping Lanterna!

Camping Lanterna ligger tæt ved feriebyen Porec, som er et rent ferieparadis. Lanterna byder selv på en masse aktiviteter og et stort skønt poolkompleks med både en saltvandspool og en ferskvandspool. Pladsen ligger kun 200 meter fra en dejlig strand, hvor man kan dyrke en masse vandsport.

Aktiviteter & Faciliteter

Samlingspunktet på Lanterna er det skønne poolkompleks. Poolkomplekset består af en saltvandspool, børnepool og jacuzzi. Børnepoolen har vandrutsjebane og er opdelt så både de mindste og lidt større børn elsker at være der.

Poolområdet byder på liggestole man kan leje og parasoller til alle, så der er rig mulighed for at slappe af og nyde solens stråler. Der findes også en fremragende bar ved poolen med mange spændende forfriskninger.

Camping i Kroatien byder på mange lækre campingpladser og Lanterna i Istrien er blandt favoritterne. På Camping Lanterna findes et stort udbud af moderne faciliteter, butikker og restauranter. Der er mulighed for at være aktiv på tennis- og minigolfbanerne og afprøve evnerne for ridning, windsurfing og sejlads.