CAMPING ITALIEN – KØR-SELV ELLER REJS MED FLY TIL ALLE DE

Camping i Italien er et af de mest populære valg blandt danskerne – og ikke uden grund! Har du lyst til de bedste faciliteter på campingpladsen, kort til store kulturelle oplevelser, fantastisk natur, lækker mad og lokalt-produceret vin? Så er Italien netop noget for dig.

Ingen kender Italien bedre end os!

Via Holiday tilbyder dig nøje udvalgte campingpladser, som alle vores ferierådgivere har besøgt. Du kan udforske alle pladserne nærmere på denne side samt bestille din rejse eller ringe til os på 7010 4343, så sørger vi for venlig og professionel rådgivning.

Hvorfor tage på camping i Italien?

Hvad end det er første eller tyvende gang, du besøger Italien, kan rigeligt med grunde ridses op for, at man skal tage turen. Her er blot få af disse årsager:
  • Pladserne har store poolområder og ligger kort fra strand og hav
  • Afslapning på campingpladsen kombineret med storbyens kulturoplevelser
  • Charmerende bydele med lækre, traditionelle, italienske restauranter
  • Perfekte vejrforhold til solbadning og undskyldning for at holde siesta i ferien

Italien er ikke uden grund et af de mest besøgte lande i verden. Med populære feriemål som Adriaterhavet, Gardasøen og Toscana, vil man kunne nyde ferien både ved store poolområder og ved de smukkeste strande, der findes. Områderne tilbyder desuden massere af aktiviteter og faciliteter, for ikke at nævne alle de kulturelle oplevelser, der ligger lige om hjørnet. Når du rejser med Via Holiday, kan du frit vælge mellem at køre selv eller flyve til din ønskede destination. Ring til os på 7010 4343 og få professionel og imødekommende rådgivning om camping i Italien.

 

TOP 3 – ADRIATERHAVET

Italiens vestkyst, Adriaterhavet, strækker sig over 160.000 kvm. Tre af de flotteste og bedste campingpladser på denne lange kyststrækning, ligger i den nordlige ende, hhv. Marina di Venezia, Pra delle Torri og Union Lido. Disse ligger med direkte tilgang til stranden og tilbyder yderligere fine pools og grønne områder.

 

CAMPING – BELLA ITALIA

En af Gardasøens mest populære campingpladser er uden tvivl Bella Italia. Campingpladsen ligger lige ud til den smukke Gardasø, kun 4 km fra Gardaland og så er byen ikke langt fra andre spændende byer, som Venedig og Milano.

 

CAMPING – PARK ALBATROS

Park Albatros er den mest eftertragtede plads i Toscana. Campingpladsen ligger lige ud til Middelhavet, så der er mulighed for både at svømme i og slappe af ved havet og en pool. Der tilbydes rigeligt med aktiviteter, hvis dette er hvad man ønsker. Fra pladsen i Toscana kan man køre til Pisa, som kunne ligger 90 km derfra, hvis man opleve lidt flere af Italiens seværdigheder.

 

STRANDENE I ITALIEN

Mere gyldne strande end dem, du vil finde i Italien, er en udfordring. På trods af at størstedelen af landet grænser ud til havet, formår italienerne at vedligeholde deres kystlinje. Dette tydeliggøres i deres nu i alt 269 Blue Flag strande, hvilket det smukkeste og reneste vand, rene og flotte strande samt gode muligheder for service.

 

VEJR & KLIMA

Med de bedste vejrforhold, man kunne ønske sig, er der også rig mulighed for at bade på strandende (hvad end det er i vandet eller solen). I foråret ligger temperaturen gennemsnitligt mellem 16 og 23 grader, i sommeren stiger den til 27-33 grader og i efterårsperioden ligger den på omkring 17-27 grader.

 

DEN ITALIENSKE HISTORIE

Den italienske historie er gammel. Den begyndte allerede 2000 år f.Kr. og har siden oplevet flere invasioner fra lande, der ville have del i landets rigdom og fremtidige velstand. Det var her den italienske og europæiske renæssance begyndte, og har siden været et kulturelt mekka for verden.

 

DEN ITALIENSKE NATUR

Flotte, grønne områder, krystalklart vand, store strande, spændende landsbyer samt fantastisk arkitektur er definitionen på Italiens natur. Landet skal opleves på egen hånd, for rigtigt at kunne forstå hvorfor denne geografiske skønhed er så eftertragtet.

 

MAD, DRIKKE & KULTUR

Italien er kendt for sine lækre retter og er et paradis for dig, som elsker mad lavet med kærlighed og kvalitetsprodukter. Pasta, pizza, risotto og is er blandt de mest populære delikatesser, der stammer fra Italien. Landet kan kalde sig for verdens største vinproducent. Desuden er Italien eksportør af lækre oste som parmesan, gorgonzola samt mozzarella. Ikke nok med en rig madoplevelse, så vil du i Italien kunne nyde smuk arkitektur, verdenskendt kunst og opleve historien udfolde sig omkring dig, når du besøger de rustikke, renæssanceprægede byer.