CAMPING IDROSØEN

Læs mere om Idrosøen…

Hvorfor tage på camping ved Idrosøen?

Der er mange gode grunde til at vælge området omkring Idrosøen, når I skal på næste campingferie. Uanset om I er til afslapning, sjove aktiviteter eller spændende oplevelser, er der noget for enhver smag.

  • Rent og klart badevand
  • Fantastiske omgivelser
  • Varmt og solrigt klima

Vi kender Idrosøen!

Træk stikket fra den travle hverdag og tag på ferie i spektakulære omgivelser ved Idrosøen. Området omkring den smukke sø er helt ideel til en afslappende campingferie, og Idrosøens helt klare og rene vand lægger op til en forfriskende dukkert.

Find og book jeres næste campingferie online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Skønne campingpladser og hyggelige byer

Byer ved Idrosøen

Når I tager på campingferie ved Idrosøen, kan I nemt tage på opdagelse i det smukke område. Idrosøens og dens smukke omgivelser er en sand uopdaget perle, hvilket betyder, at området er mindre turistpræget. I kan derfor komme helt ned i gear i dette område og tage på spændende opdagelser i de små, maleriske byer med lokale markeder og hyggelige stemning. Hovedbyen, Idro, ligger i den sydøstlige del af søen og er stort set vokset sammen med nabobyen Crone.

Camping Rio Vantone

Den skønne familiecampingplads er beliggende med direkte adgang til en smuk strand ved Idrosøen. På Camping Rio Vantone finder I bl.a. et skønt poolområde med en dejlig swimmingpool, daglig underholdning for hele familien og en masse sjove sportsaktiviteter for alle aldre. Campingpladsen er et godt udgangspunkt for spændende udflugter i de omkringliggende landsbyer, og på stranden ved Idrosøen finder I en surfingskole, hvis I ønsker at prøve kræfter med at ride på bølgerne.

Enestående natur og kultur

Mad, drikke og kultur

Når I tager på campingferie ved Idrosøen, er det oplagt at smage på de mange specialiteter, som det italienske køkken byder på. Gå ikke glip af de lækre pizzaer, de smagfulde is og de mange risotto- og pastaretter. Derudover må I ikke glemme parmesan, mozzarella og gorgonzola, som er en vigtig del af de mange retter. Italien er desuden kendt for nogle af verdens bedste vine, heriblandt Amarone, Barolo, Brunello, Chianti, Frascati og Marsala.

Natur, vejr og klima

Den smukke sø er med sit helt klare og rene vand, omgivet af grønne, frodige bjerge, og I kan udforske de fantastiske omgivelser på vandre- og cykleture eller med en sejltur på Idrosøen. Gletchervandet er helt rent og byder på den helt rigtige temperatur på ca. 24 grader om sommeren. I kan derfor nyde en dejlig svømmetur uden nogen bekymringer ved de børnevenlige strande. Det solrige vejr giver jer en temperatur på ca. 30 grader om dagen og 25 grader om natten.