CAMPING VED GARDASØEN – ITALIENS STØRSTE SØ TILBYDER

Gardasøen byder på alt hvad en perfekt campingferie kræver: lækker søstrand, smukke omgivelser, store kulturoplevelser, fantastiske muligheder for at spise autentisk italiensk mad og massere af aktiviteter både på land og i vand.

Vi kender Gardasøen!

Du kan bestille din campingferie ved Gardasøen her på siden eller du kan ringe til vores erfarne rådgivere på 7010 4343. Vi sørger for personlige og professionelle råd, så vi sammen kan finde den campingplads, der bedst passer dine ønsker! Med Via Holiday bestemmer du selv om du vil tage på kør-selv ferie eller tage på flycamping.

Hvorfor holde campingferie ved Gardasøen?

Gardasøen er et af de mest eftertragtede feriemål af danskerne – men hvorfor? Her er opstillet blot nogle af de mange årsager til, hvorfor Gardasøen er så elskværdigt, som det er:
  • Meget store og børnevenlige campingpladser
  • Mange muligheder for forskellige sportsaktiviteter, både på land og i vand
  • Naturrigt område – pga. søen selv, men også de omkringliggende landskaber
  • Charmerende italiensk atmosfære i byer og gader
  • Venedig og Milano er begge i nærheden

HVIS DU VIL VIDE MERE OM CAMPING VED GARDASØEN

Alle campingpladserne Via Holiday tilbyder ved Gardasøen er af høj kvalitet. De er alle sammen store, de har et fantastisk smukt landskab og en skøn italiensk atmosfære, der sørger for hvad med sikkerhed nyder ferien. Gardasøen, der i alt fylder et areal på 370 kvm, blev skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid og har beholdt dens naturlige og smukke omgivelse siden da. Gardasøen er et oplagt sted at tage på ferie, ligegyldigt om målet er, at udforske sine sportsfærdigheder eller at slappe af i den lækre sol.

TOP 3 PLADSER VED GARDASØEN

BELLA ITALIA

Bella Italia har den helt perfekte placering for campingferien! Med direkte adgang til Gardasøen kan man nemt benytte sig af det lækre vand samt udnytte campingpladsens i alt vandland med 5 poolområder og en rutsjebane. Derudover ligger der massere af barer og restauranter i nærområdet – nogle med en flot udsigt over søen. Endvidere ligger pladsen kun 4 km fra den historisk charmerende by Lazise og 12 km fra den populære forlystelsespark Gardaland.

CAMPING ALTOMINCIO

Med et væld af sportsaktiviteter både på land og i vand, et stort poolområde med rutsjebane og glidebane samt kun 5 km til søstrand, er en fantastisk campingferie sikret i Altomincio.

CAMPING DEL GARDA

Denne campingplads tilbyder, som alle de andre gode pladser, massere af sportsaktiviteter og et poolområde. Campingpladsen er også placeret ideelt for ferien, da der kun er 500 meter til søen, 1 km til Peschiera, 5 km til Lazise, 10 km til Sirmione samt 10 km til Garda by.

BYER VED GARDASØEN

Sirmione
Sirmione er en halvø, der strækker sig ud i Gardasøen. Med en historie, som er mindst 1.000 år gammel, kan man opleve større kulturelle  bygninger, bl.a. en borg fra 1300-tallet og en kirke fra 1400-tallet samt hyggelige gader og restauranter hvis arkitektur er påvirket af områdets historie.

Peschiera del Garda
I den sydlige del af Gardasøen findes byen Peschiera del Garda. Her vil man blandt andet kunne opleve en borg, store fæstningsværker og værker fra bl.a. Farinati og Zeno da Verona i The Sanctuary of Madonna del Frassino.

Bardolino
En charmerende og livlig by, der siden det 9. århundrede har opført flere kirker. Her kan man se gravkamre fra det 12. århundrede, flotte bymure og lækre caféer i de smukke gader.

AKTIVITETER VED GARDASØEN

Gardasøen er selvfølgelig et helt oplagt område, at udfordre sig selv og sine sportslige egenskaber i vand – vindsurfing, dykning, sejlads m.fl. kan forsøges i (og på) søen. Derudover er der selvfølgelig også flotte golfbaner, mulighed for at leje cykler, at ride, klatre og gå i wellness. Hvis man er klar på en køretur, så ligger Gardasøen geografisk mellem Milano (ca. 130 km) og Venedig (ca. 140 km), så der er også mulighed for at opleve disse spændende, italienske storbyer.

ATTRAKTIONER OG FORLYSTELSER

Udover de smukke og antikke slotte, borge, byer og kirker, så kan man i nærheden af Gardasøen også opleve to forlystelsesparker, der er meget populære:

  • Gardaland er Italiens største forlystelsespark og Europas 8. mest besøgte. Parken indeholder 32 forlystelser, 6 rutsjebaner, 3 vandrutsjebaner og 1 delfinarium
  • Movieland er ikke bare en forlystelsespark, men også en stor oplevelse for filmelskere! Her kan man komme bag scenerne, se kulisserne og filmstudierne af nogle af de mest populære film, bl.a. er der kan man gense Back to the Future, James Bond- og Terminator-scener samt opleve et Rambo stunt show. Desuden er der et par forlystelser, simulatorer og et horror house for de modigste.

MAD, DRIKKE & KULTUR

Jomfru olivenolien er helt unik omkring Gardasøen og det kan smages i de populære retter, der serveres i restauranterne i området. Lokalt er ferskvandsfisk fra søen brugt, men også traditionelle pastaretter og pizzaer selvfølgelig også muligt at nyde. Endvidere er det benævnelsesværdigt, at Gardasøen er hjemsted for en helt speciel citron-art, som ikke findes andre steder. Druearterne Nosiola, Merlot, Cabernet og Vino Santo er blandt de populære, der dyrkes lokalt.

VEJR & KLIMA VED GARDASØEN

I sommerperioden er gennemsnitstemperaturen i området 27-31 grader, mens vandet er omkring 17-23 grader. I efterårs- og forårsperioden vil man oftest opleve en temperatur på 16-25 grader og en vandtemperatur på 11-18 grader.