CAMPING FRANKRIG

LANGUEDOC
Languedoc-Roussillon er kendt for sine varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende, kulturelle monumenter, gode vine, børnevenlige strande og et afvekslende landskab. Frugtmarker og vinmarker ligger spredt ud over hele landskabet.

FERIETIPS

Kulturelle monumenter
Børnevenlige strande
Frugtmarker og vinmarker
Kanalsejlads
SE38PLADSER
HER
CÔTE D’AZUR
Côte d’Azur strækker sig fra byen Marseille til den italienske grænse og ud til Middelhavet. Området er meget eftertragtet, på grund af det fantastiske franske landskab og natur. Som bekendt er Sydfrankrig kendt for sit varme solrige klima året rundt, og dette område byder på et væld af spændende aktiviteter, lækker mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser og et fantastisk smukt landskab

FERIETIPS

Varmt og solrigt klima
Enestående landskab
Mange seværdigheder
Dejlige strande
SE21PLADSER
HER
PROVENCE
Som intet andet sted i Frankrig taler Provence til fantasien med forblæste højdedrag, dybe slugter, vidtstrakte, smukke lavendelmarker og solvarme strande. Landskabet i Provence er bjergrigt og gennemstrømmes af floden Durance.

FERIETIPS

Smukke lavendelmarker
Solvarme strande
Floden Durance
Bjergrigt landskab
SE4PLADSER
HER
BRETAGNE
Den yderste del af Bretagne går under navnet ”Verdens Ende”. Langs milde badestrande og ved foden af forhistoriske mindesmærker og vilde klippekyster lever du i takt med tidevandet, de keltiske legender og det personlige bretonske sprog.

FERIETIPS

Traditionelle folkefester
Smukke fiskebyer
Vilde klippekyster
Kultur
SE19PLADSER
HER
PARIS
Paris byder på et væld af kulturelle oplevelser i verdensklasse og en uendelig mængde hyggelige caféer og festlige barer. I Paris finder du nogle af de mest kendte seværdigheder så som Eiffeltårnet, Triumfbuen og museet Louvre.

FERIETIPS

Prægtige boulevarder
Kulturelle oplevelser
Fantastiske festivaler
Eiffeltårnet
SE3PLADSER
HER
VENDÉE
Vendée er egnen med 2.500 solskinstimer om året, kilometervis af skønne, hvide sandstrande kombineret med livlige ferieområder, der er klar til jeres ferie, børn og sjov. Inde i baglandet finder man områder, der er rige på egnens historie.

FERIETIPS

2.500 solskinstimer
Livlige ferieområder
Kultur
Lækre sandstrande
SE19PLADSER
HER
NORMANDIET
Kystlandskabet i Normandiet er en forunderlig blanding af blide enge og barske klipper, der går over i fine sandstrande, eller styrter direkte ned i havet. Klassiske badebyer som Deauville, Trouville og Cabourg har i over hundrede år tiltrukket turister.

FERIETIPS

Barske klipper
Smukke sandstrande
Cremede saucer
Kystlandskab
SE3PLADSER
HER
AQUITAINE
Ordet ‘aquitaine’ er af latinsk oprindelse og betyder ‘jord til vand’. Havet, utallige søer og tre store floder fortæller os, at romernes påvirkning af regionen endnu er tilstedeværende. Aquitaine har den længste kyststrækning og et væld af smukke strande.

FERIETIPS

Utrolige sandstrande
Søer og floder
Kultur
Aktiviteter
SE12PLADSER
HER
CHARENTE MARITIME
Charente-Maritime ligger på Atlanterhavskysten i det vestlige Frankrig og har generelt et varmt klima. Landskabet er stort set fladt og spækket med skovområder. Højdepunktet i Charente-Maritime er uden tvivl havnebyen La Rochelle.

FERIETIPS

Spækket med skovområder
Smukt landskab
Interessant havneby
Populære øer
SE5PLADSER
HER
ARDÈCHE
Ardèche er et oplagt feriemål, hvis ønsket er middelalderlige landsbyer, smukke kurbyer eller søer og floder, som snor sig i Frankrigs mest betagende slugter med et utal af grotter. Ardèchefloden er et kapitel for sig.

FERIETIPS

Grotte de Marzal
Ardèchefloden
Flotte klippeformationer
Smuk natur
SE6PLADSER
HER
BOURGOGNE

FERIETIPS

Udsøgt mad og vin
Skøn natur og omgivelser
Spændende og sjove aktiviteter
Rig på kultur og historie
SE4PLADSER
HER
KORSIKA
På Korsika finder I alt, hvad hjertet begærer! Smukke sandstrande, charmerende byer og mange aktiviteter for hele familien. Korsika er ensbetydende med en fantastisk ferie for alle ønsker og aldre.

FERIETIPS

Smukke strande
Familievenligt
Mange aktiviteter
Smuk natur
SE6PLADSER
HER
LOIRE
Loire-dalen er et fortryllet land. Charmen af det afslappende liv og lave tempo, der bliver ført i Loire, har i århundreder gjort det til et eftertragtet sted for digtere og forfattere. Loire-dalen er berømt for sin naturlige skønhed, storslåede slotte og maleriske byer.

FERIETIPS

Vinmarker
Kunstværker
Storslåede slotte
Populære vine
SE3PLADSER
HER
PYRENÆERNE
Pyrenæerne er en verden af barsk skønhed, hvor kongeørne og lammegribbe glider hen over bjergkammen og murmeldyr soler sig på klipperne. I Pyrenæerne er landsbyhusene opført i traditionel stil med mure af sten og tage af skifer.

FERIETIPS

Barsk skønhed
Dyreliv
Tradition
Natur
SE2PLADSER
HER
JURA OG ALPERNE
Jura og alperne omkring byder på storslået natur med smukke søer, strømmende vandfald, skovklædte bjerge og bugtende floder. I hjertet af Jura findes kalkstensgrotter, søer, dale, fredfyldte bjergveje og karakteristiske franske byer som Chalain og Clairvaux.

FERIETIPS

Storslået natur
Kalkstensgrotter
Fredfyldte bjergveje
Vingårde og slotsruiner
SE3PLADSER
HER
AVEYRON
Aveyron er et eventyrligt område gemt i det sydlige Frankrig og er ikke overrendt af turister – selv i højsæsonen. Søger du en rolig og afslappende ferie, er Aveyron i Frankrig skabt til jer. Aveyron er perfekt for familier med mindre børn og teenagere.

FERIETIPS

Varieret landskab
Charmerende byer
Speciel atmosfære
Eventyrligt terræn
SE1PLADS
HER
DORDOGNE
Dordogne og Bourgogne er egnene med enestående naturlig skønhed, hvor floder og vandfald løber gennem dramatiske kløfter og charmerende landsbyer. Egne rige på historie og kultur.

FERIETIPS

Enestående skønhed
Dramatiske kløfter
Historie og kultur
Smukke floder
SE4PLADSER
HER
PICARDIET

FERIETIPS

Store, smukke sandstrande
Hyggelige campingplader
Rolige omgivelser
Skøn natur
SE3PLADSER
HER
AUVERGNE
Auvergne er placeret i hjertet af Massif Central og kendt som det største vulkanområde i Europa. I Auvergne kan man opleve den utroligt smukke natur i de vulkanske bjergkæder og smukke søer. Her bydes på oplevelser for hele familien.

FERIETIPS

Tre vulkanområder
500 romanske kirker
Slotte og museer
Delikate oste