CAMPING ELBA

Læs mere om Elba her…

Hvorfor rejse til Elba?

Den italienske ø vil danne rammerne for en fantastisk familieferie med øens mange kvaliteter.

  • Betagende kystlinje
  • Charmerende landsbyer
  • Uovertruffen mad
  • Store og velholdte campingpladser
  • Antikke bygninger

Elba er en naturskøn ø, der er en del af en større naturpark. I kan nyde livet på de prangende store strande eller finde nærmest uspoleret mindre strande og grotter med båd. Gå på opdagelse i det autentiske Elba, og oplev øens hjertevarme befolkning i deres små fiskerlejer og kringlede landsbyer.

Bestil jeres næste campingferie online her på siden eller kontakt vores erfarne rejsekonsulenter for gode råd og tips på 7010 4343.

Velholdte, familievenlige campingpladser

Camping Ville Degli Ulivi

På ferien til Camping Ville Degli Ulivi vil I kunne slappe helt af i det omfangende poolkompleks og spaområde med mulighed for tyrkisk bad, massage og sauna. Campingpladsen ligger lige ned til en smuk og børnevenlig strand, som er med sine 1,8 km Elbas længste. Ville Degli Ulivi er placeret kun en kort gåtur fra Elbas ældste og mest populære by, Marina di Campo. Oplev den gamle fiskerby omgivet af smuk pinjeskov med charmerende restauranter og butikker.

Camping Rosselba Le Palme

Rosselba Le Palme er den ideelle campingplads for alle aldre. Det spektakulære poolområde vil imponere børn som voksne med vandrutsjebane, olympisk pool og masser af sjove aktiviteter i børnebassinet. Campingpladsen er omgivet af frodig natur og med blot 200 meter til stranden, gør Rosselba Le Palme sig særlig attraktiv. Nyd godt af de italienske råvarer i restauranten og bliv afkølet med drinks i poolbaren.

Oplev snerten af paradis

For naturelskerne

Øen byder på fantastiske naturoplevelser! Elba er en del af en større naturpark, Tuscan Archipelago National Park, og havet omkring øen er Europas største dyrebeskyttede område. Det særlige ved øen er dens 60 vilde orkidearter i alverdens farver, svampe, kaktusser, palmer, kastanjeskove, stejle klipper og det store dyreliv under havets overflade. Elbas bjergrige terræn gør det attraktivt at mountainbike, især Calamitabjerget som har en rute på hele 200 km vil tilfredsstille selv de største cykelentusiaster.

Øens smukkeste strande

På Elbas 147 km kystlinje vil du kunne opleve turkis krystalklart vand, lange brede strande og små gemte perler, der kun kan opdages via båd. Drag til Lacona som er med sit lave vand og fine sand særlig børnevenlig. Marina di Campo er øens længste og mest populære strand, som har en flot strandpromenade med butikker og restauranter. La Biodola er kendt for sine farvrige sten og anses som øens eksklusive og elegante strand. Lej en båd, sejl rundt om øen og oplev de hemmelige uspolerede skatte.

Byer der er et besøg værd

Charmerende Capoliveri

130 meter over havets overflade ligger en perle af en historie by. Capoliveris hyggelige gader og stræder, små butikker og intime restauranter vil charmere hele familien. Byen har desuden nogle af øens bedste strande, som I ikke må gå glip af på jeres ferie til Elba; Innamorta, Lido og Calavona.

Porto Azzuro

Byens samlingspunkt er Piazza Matteotti, hvor der afholdes festlige begivenheder. Den lille by har fine små butikker og restauranter og en hyggelig småbådshavn, som vil være grobund for romantiske gåture langs kajen.

Portoferraio

Den største by på øen er Portoferraio, som er byen man ankommer til med færgen fra fastlandet. Den historiske by har en smuk havn, fantastisk aftenliv og med de mange niveauforskelle en betagende udsigt ud over Middelhavet.

Marciana Marina

En sand fiskerby lige ned til vandet, som udover sine mange butikker og restauranter kendt for seværdigheder som Contone og Saracentårnene, som blev bygget for at advare om pirater.

Øens mange aktiviteter

Oplev verden under vandoverfladen

Ud for Elbas kyst venter fantastiske oplevelser! Under havets overflade kan du opleve et helt andet dyreliv, planter og særligt ved Elba ligger der et vrag af et lille nedstyrtet fly fra anden verdenskrig. Søstjerner, farvrige fisk, hvaler og delfiner er hvad, du kan være heldig at se, når du bevæger dig ned i dybet. Virker dybet en anelse skræmmende, kan I frit give jer i kast med at snorkle fra overfladen.

Blive et med naturen

Det kuperet terræn vil udfordre cykel, gå- eller løbeturene. Øen er særlig populær for mountainbiking, som har en masse ruter for begyndere til svært øvede. Calamitabjerget er med sin 200 km lange rute det perfekte udgangspunkt, hvis I vil ud på en heldagstur på cyklen. Få sved på panden, nyd solen og det imponerende syn ud over øens flotte strande, klipper og azurblå hav.