CAMPING I COSTA DORADO – SMUKKE OMGIVELSER TIL FAMILIER

Campingferien går for mange danske børnefamilier til Costa Dorado. Det fine sand, de rene strande og det flotte vand er blot få grunde til dette. Costa Dorado har nemlig gode faciliteter, fredelige omgivelser samt spændende udflugtsmuligheder.

Vi kender Costa Dorado!

Du kan selv bestille er på siden ellers er du selvfølgelig velkommen til at ringe til vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. Vi sørger for imødekommende og professionel vejledning, så du får den helt rigtige feriepakke. Når du rejser med ViaHoliday, bestemmer du helt selv, om du vil flyve til destinationen eller køre din egen bil dertil.

Hvorfor camping i Costa Dorada?

Her er blot få af de mange årsager til, at Costa Dorado er en populær feriedestination blandt danskerne:
  • Mulighed for at kombinere camping med storbysferie i Barcelona
  • Sol, strand og afslapning er garanteret, når man vælger at tage til Costa Dorado
  • Spændende landsbyer med et væld af kulturelle oplevelser
  • Mad i høj kvalitet og de lækreste vine kan nydes i Spanien

NEDENSTÅENDE CAMPINGPLADSER MATCHER DIN SØGNING

La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol har direkte adgang til pladsens egen private strand ud til skønne Costa Dorada. Derudover byder campingpladsen på en masse sportsfaciliteter og aktiviteter til alle aldre. Poolområdet består af 3 svimmingpools samt flere jacuzzier med saltvand både udendørs og indendørs. Læs mere om La Torre del Sol her.

Tamarit Park

Camping Tamarit Park ligger direkte ud til strand og havet, men har også adgang til et fantastisk og tropisk poolområde. På pladsen er der faciliteter og aktiviteter nok til at kunne underholde hele familien. Kun 15 km fra pladsen finder man byen, Tarragona, som byder på forskellige attraktioner og en masse butikker. Læs mere om Tamarit Park her.

Vilanova Park

Camping Vilanova Park er placeret på en bjergskråning, hvilket skaber en helt formidabel udsigt til havet. Fra pladsen er der kun en lille halv time i bil til den populære storby, Barcelona. Læs mere om Vilanova Park her.

Byer & attraktioner i Costa Dorada

Attraktioner

I Tarragona ligger det arkæologiske nationalmuseum, som viser lidt af byens tidligere antik. Katedralen i byen er ca. 900 år gammel og præget af den romanske og gotiske arkitektur. Yderligere er det muligt at opleve bispemuseet og Santa-Maria kapellet.

Costa Dorada huserer Universial Studios Port Aventura, som er en stor forlystelsespark. Her er der forskellige temaer som f.eks. “Kina”, “Mexico”, “FarWest” og “Middelhavet”.

Byer

Tarragona er en charmerende by hvor man kan opleve lidt af den spanske historie og kultur, bl.a. et romersk amfiteater, en katedral og en masse butikker.

I Stige vil man kunne nyde de smukke og store sandstrande, mens man solbader. Derudover har byen en masse hyggelige restauranter og caféer.

Vejret i Costa Dorada

I dette område er klimaet forholdsvis mildt. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 21-28 grader, mens den om vinteren ligger på omkring 6-10 grader.

Mad og drikke

I Costa Dorado dyrkes der både vin og oliven. Her er dermed masser af mulighed for at smage nogle af de bedste vine og samtidig opleve hvordan de bliver produceret. Området byder selvfølgelig også på de populære spanske delikatesser som indgår i tapas, f.eks. serrano skinke, chorizo pølse og forskellige oste. Desuden er der rig mulighed for at nyde de spanske specialiteter som paella med skaldyr og deres forfriskende sangria.