Velkommen til Camping Ca’Savio

Hvorfor tage til Camping Ca’Savio?

Vi har fundet nogle af de bedste grunde til, at din og familiens næste rejse skal gå til Camping Ca’Savio:

  • To store poolkomplekser med hele seks pools
  • Campingpladsen ligger direkte ned til stranden og havet
  • Omringet af betagende natur og gode faciliteter
  • Gode udflugtsmuligheder til kulturoplevelser

Vi kender Camping Ca’Savio!

I kan læse mere om campingpladsen Ca’Savio ved Adriaterhavet her på siden, men I er naturligvis også velkomne til at ringe til os på 7010 4343, så sørger vores erfarne ferierådgivere for imødekommende og professionel vejledning. Når I rejser med ViaHoliday, har I endvidere mulighed for selv at bestemme om I vil på kør-selv campingferie eller flycamping!

Strand

Stranden er dog ikke udstyret med andre faciliteter, som parasoller, da campingpladsen er fastbesluttet på at være miljøvenlige samt tilbyde den bedste udsigt til gæsterne. Der er altså intet, der spærrer for udsigten til den flotte horisont samt en smuk stjernehimmel om natten.

Endvidere er der mulighed for at købe tilbehør til stranden i pladsens butikker, bl.a. solcreme, parasoller, liggestole, m.fl.

Campingpladsen Ca’Savio ligger direkte ud til havet. Mellem campingpladsen og havet ligger en flot, bred sandstrand, der strækker sig næsten en kilometer i længden. Stranden vedligeholdes dagligt og her ydes desuden et højt serviceniveau, hvilket gør det til en af de mest behagelige og fredfyldte strande i området.

Det er muligt at spille beachvolley og leje vandcykler, skulle man have lyst til at være aktiv på stranden og i vandet.

To store poolområder

Campingpladsen Ca’Savio stiller professionelle livreddere til rådighed, så I sagtens kan slappe af imens børnene nyder godt af de sjove faciliteter.

Fakta om poolområdet

Åbningstider: kl. 10-19. (Der kan undergå variationer i funktion af årstiden og de atmosfæriske forhold. Poolkomplekserne holdes lukket en dag om ugen indtil kl. 15, mens anlæggene renses)

Camping Ca’Savio har to fantastiske poolkomplekser til alle. De to komplekser ligger i to forskellige områder af campingpladsen. En i nærheden af restauranten og en i midten af pinjeskoven.

Poolkomplekset i nærheden af restauranten er den mest børnevenlige, hvor der forefindes et sørøverskib, som børnene kan lege pirater på, samt flere rutsjebaner. Poolkomplekset i midten af pinjeskoven er mere idyllisk og fredsfyldt, omgivet af pinjetræer og en skøn natur.

Underholdning & Aktiviteter

Aktiviteter

Watervolley, fodbold, youga, fun park, minigolf og meget mere er muligt at finde på pladsen. Der er altså mulighed for at deltage i alle mulige slags aktiviteter, både for store og små.

Wifi: Det er muligt at bruge Internetpointet ved hovedrestauranter og Ristobar gade 13 og 37. I kan købe internetadgang ved Customer Care kontoret. Priser: ½ time = €1,00; 1 time = €1,50; 2 timer = €2,50.

Underholdning

Ca’Savio organiserer store mængder af underholdningsaktiviteter på forskellige sprog fra pinse til midten af september – for børn, unge og voksne.

Ca’Savios MiniClub arrangerer daglige kreative aktiviteter for børn i alderen 5-12 år. Desuden afholdes der tegne- og malekonkurrencer, minigolf, bordfodbold, bygning af sandslotte, som de mindste gæster kan deltage i.

Indkøbsmuligheder & Udflugter

Udflugtsmuligheder

Ca’Savio er omringet af idyllisk natur. Der er altså rig mulighed for at udforske området og opleve smukke og betagende udsigter. Fra området er der bådudflugter til de pittoreske øer, Murrano, Burano og Torcello. I kan også vælge, at leje en cykel og selv cykle ud og udforske den gamle borg Lio Piccolo og laguneomgivelserne.

Indkøbsmuligheder

På campingpladsen er der et supermarked, hvor der er mulighed for at købe et stort udvalg af italienske specialiteter, bl.a. friske oste, kvalitetspålæg, frisk frugt og grønt, brød og mælk, samt andre fødevarer, bl.a. dybfrostvarer og gastronomiske brugsklare produkter. Desuden er der, udover et stort udvalg af læskedrikke og øl, også mulighed for at købe et bredt sortiment af italienske vine til fornuftige priser og af højeste kvalitet.
Supermarkedet indeholder endvidere en basar, hvor I kan købe badeprodukter, legetøj, campingudstyr og strandprodukter.

Restauranter & Barer

Bar: Is, kaffe, drikkevarer samt drinks i nærheden af swimmingpoolen.

Ristobar: Snacks, hovedretter, drikkevarer, is kaffe. Til frokost og aften er der også mulighed for at få takeaway pizza.

Pub: Her serveres forskellige slags udenlandske fadøl, drinks, cocktails og vine. For gæsterne er der Happy Hour hver dag kl. 17

Restaurant / Pizzeria: Her vil I kunne nyde gode pizzaer, typiske italienske retter og internationale specialiteter. Desuden er der også antipasto lavet med grillet kød og fisk. En specialsammensat børnemenu forefindes. Glutenfrie retter kan bestilles.

Self-service: Færdigretter til at stille sulten, når det skal gå lidt hurtigt. Snacks, hamburgere, hotdogs, forretter, kolde og varme hovedretter med pasta eller ris, hovedretter med fisk eller kød, friske salater, desserter og is til fornuftige priser.