CAMPING CAMPANIA

Læs mere om Campania her..

Hvorfor tage på campingferie i Campania?

Hvad er det, der gør Campania til en oplagt destination til jeres næste campingferie? Via Holiday har samlet nogle af grundene her:

  • Smukke og rolige omgivelser
  • Skønne og brede sandstrande
  • Varmt og solrigt sommervejr
  • Rig på kultur og gastronomi

Vi kender Campania!

Tag på campingferie i Campania og kom langt væk fra den travle hverdag. Her vil I uden tvivl få en uforglemmelige familieferie med kulturelle og gastronomiske oplevelser samt en masse sol og hav. Bestil ferien med Via Holiday, og bestem selv, om I vil flyve eller køre i bil.

Skønne campingpladser i Campania

Camping Baia Del Silenzio

Campingpladsen har alt, hvad I har brug for på jeres familieferie. Her er både smukke strande, betagende omgivelser, underholdning for både små og store samt et fantastisk poolområde, hvor I kan dase i solens varme stråler eller nyde en afkølende dukkert. I bor direkte til en skøn, privat sandstrand med azurblåt hav.

Camping Baia Domizia

Er I til 4-stjernet luksus, er Camping Baia Domizia lige noget for jer. Her bor I direkte til en gylden sandstrand i den smukke skovregion Caserta. Tag plads i det unikke poolområde, hvor I kan komme helt ned i gear, snuppe en forfriskende dukkert og ellers nyde den rare feriestemning omkring jer. På stranden er der mulighed for at prøve kræfter med en lang række vandsportsaktiviteter så som windsurfing, vandski og wakeboard.

Das på lækre strande og besøg skønne Napoli

Napoli

Napolis historiske centrum er det største i Europa og dækker bl.a. over 1.700 hektar. Er I til kunst eller historie, kan I tage på opdagelse i Napolis mange museer, og hvis I derimod er mere interesseret i musik, kan I nyde en smuk opera i Teatro San Carlo, som er Italiens største teater og et af de fineste i verden. Oplev bylivet med hyggelige caféer, shoppingture, skønne restauranter og ikke mindste Napolis største plads, Piazza del Plebiscito, hvorfra I kan nyde den betagende udsigt over Napolibugten.

Campanias strande

Når I tager på campingferie i Campania, bor I ved Amalfikysten, der ofte betegnes som en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Her finder I brede og gyldne sandstrande og blandt klippestrækningerne findes små, unikke strande med krystalklart vand. På øen Capri, Sorrento-halvøen og ud for Cilento-reservatet har I mulighed for at snorkle, og hvis I er til ren afslapning kan I besøge et af de mange kurbadesteder, hvor I kan komme helt ned i gear under åben himmel i naturligt opvarmet mineralvand.

Oplev spændende seværdigheder i Campania

Herculaneum

Herculaneum er ligesom Pompeji en gammel romersk by, der blev ramt og ødelagt af Vesuvs vulkanudbrud i 79 e.Kr. Byen er berømt som en af de få gamle byer, der i modsætningen til Pomopeji, i dag kan ses i sin næsten oprindelige pragt.

Velia

Byen blev oprindeligt grundlagt af grækere og er kendt for at være hjemsted for filosofferne Parmenides og Zeno af Elea, samt den Eleatiske skole, som de var en del af.

Pompeji

Det meste af den gamle romerske by blev ødelagt og begravet under 4-6 meter aske og pimpsten af vulkanen Vesuv i 79 e.Kr. Pompeji er i dag en antik havneby ved Napolibugten, som uden tvivl vil være et besøg værd på jeres campingferie.

Paestum

Paestum var en stor, græsk by på kysten af det Tyrrhenske hav i Magna Graecia, som blev erobret af romerne. Ruinerne er i dag en bemærkelsesværdig seværdighed.

Traditionel, italiensk gastronomi under solens stråler

Vejr og klima

Når I tager på campingferie til Campania, er der garanti for sol og varme himmelstrøg. Her ligger gennemsnitstemperaturen nemlig et sted mellem 24 og 30 grader i sommermånederne juni, juli og august.

Mad, drikke og kultur

En ferie i Italien er lig med fantastisk mad fra den italienske køkken. Her er det oplagt at smage på nogle af de fantastiske retter, som Italien er kendt for så som pizza, pasta, risotto og ikke mindst de smagfulde is. Derudover benyttes mozzarella, parmasan og gorgonzola i mange af de udsøgte retter, og I må desuden ikke gå glip af nogle af verdens bedste vine, som I finder i Italien.