Velkommen til Bella Italia – den allerbedste plads ved Gardasøen

Den store campingplads, Bella Italia, tilbyder skønne faciliteter i smukke omgivelser. I de grønne arealer, ved den 1 kilometer lange strand ud til Gardasøen samt de mange faciliteter og aktiviteter på pladsen sørger for, at ferien nok skal blive spændende og sjov. Hvis man vælger Bella Italia, vil man ikke bare kunne nyde pladsens fantastiske omgivelser, men den er også ideelt placeret, således at der kun er kort afstand til bl.a. byerne Peschiera, Lazise og Desanzano, og forlystelsesparken Gardaland.

Vi kender Bella Italia!

På denne side kan du vælge boligtype og booke din ferie til Bella Italia. Vi sørger for professionel og personlig rådgivning om både området og de enkelte campingpladser. Sammen finder vi ferien, der passer til lige præcist dine behov. Derudover kan du i øvrigt, når du rejser med Via Holiday, helt selv vælge om du vil flyve eller køre til området! Hvorfor tage til Bella Italia?

Bella Italia er en af de største og bedste campingpladser ved Gardasøen. Her er et par årsager til, at Bella Italia er det rette sted, at rejse til, når du skal på campingferie:

Campingpladsen ligger direkte ned til Gardasøen, hvor den har en kilometer strand.

Bella Italia ligger meget kort fra Peschiera centrum
Pladsen har et bredt udvalg af aktiviteter både på land og i vand, der sikrer en sjov ferie

Her findes et stort vandland med hele 5 poolområder og vandrutsjebaner

Kulturoplevelserne der ligger i området vil efterlade en målløs

Udsigten over Gardasøens og landskabet i horisonten opleves bedst fra denne campingplads

CAMPING DIREKTE TIL GARDASØEN

Gardasøen ligger lige for døren og det skal nydes! Søstranden har mange fordele i forhold til havet. Søen har ingen understrømme og vandet er ikke så dybt ved kysten. Da vandet kommer fra bjergene, vil vandet være lidt køligere end ved havet, og dette er især populært, når temperaturen stiger over de 30 grader i sommerperioden.

 

POOLOMRÅDE MED STORT VANDLAND

Bella Italia ligger godt nok ved Gardasøen, men campingpladsen har også sit helt eget vandland! Dette består ikke blot af én swimmingpool som mange andre campingpladser; i stedet tilbyder Bella Italia et helt vandland med 5 pools, rutsjebaner, børnebassiner og brusere, samt parasoller og liggestole til solbadning. Det er ikke tilladt at komme ind til poolområdet med sko og badetøfler, for at undgå, at bl.a. sand bliver slæbt med i vandet. Man skal ligeledes vaske sig under en af områdets brusere. Derudover er der enkelte swimmingpools, hvor det er påkrævet at have badehætte på.

 

AKTIVITETER & WIFI

Når en campingplads har så ideel en placering som Bella Italia, så er der naturligvis et væld af aktiviteter, man kan forsøge sig med, bl.a.: kano, windsurfing, beachvolley, basketball, fodbold, bueskydning, petanque, tennis, fitness, vandgymnastik, madlavningskurser, cirkusskole, fodboldskole, dragekursus, skattejagt og meget, meget mere!

WiFi & Internetadgang: På pladsen findes flere hotspots, hvor der er internetadgang mod betaling. Endvidere har pladsen også en internetcafé, der kan gøres brug af mod betaling.

 

RESTAURANTER & BARER

På campingpladsen Bella Italia findes 4 restauranter. Derudover ligger pladsen kort fra større byer som Perschiera og Lazise, og her vil der være endnu flere muilgheder for at udforske verdens mest populære madkultur, det italienske køkken.

Le Terrazze: her kan man opleve en autentisk italiensk atmosfære med traditionelle karakteristiske omgivelser. Atmosfæren bidrager blot til stemningen, her nydes lækker mad i ægte italiensk stil.

Corte Riga: denne restaurant har en vidunderlig udsigt over søen. Denne udsigt kan nydes sammen med den middelhavsinspirerede menu, der ikke kan beskrives som andet end himmelsk.

Locanda Bella Italia: restauranten har fået en komplet renovation, men har beholdt sin gamle charme. Restauranten findes i et stille område af campingpladsen, så maden samt omgivelserne kan nydes til det fulde. Læn dig tilbage, nyd det flotte landskab og den uforglemmelige mad, der serveres her.

Trattoria Bella Italia: Trattoria tilbyder retter tilberedt med lokale specialiteter. Her vil man ikke bare opleve en raffineret atmosfære, men også kunne nyde traditionel italiensk mad med bl.a. vin, kød , grøntsager m.m., der kommer fra lokalområdet.

 

INDKØBS- OG SHOPPINGMULIGHEDER

På campingpladsen er der både et supermarked, hvor alle sædvanlige madvarer kan findes samt lokale specialiteter, og en souvenirbutik.